вторник, декември 11, 2007

Влегов во финале

Само што ја прочитав информацијата на сајтот на темплум, влогов во финалето за

конкурсот за најдобар прозен дебитантски ракопис - НОВИТЕ
за 2007 година
Во финалето влеговме јас и уште четворица еве го списокот


Список на ракописи влезени во потесниот избор за наградата Новите:

Сега драги мои и официјално сум во делириумска фаза, сега ќе ми потечат очите, ќе ми се сушат усните и раздразливоста и отсутноста ќе бидат се почести.Потребно е да пијам доста течности и да дишам длабоко.

Тешко на оние кои се до мене во наредните неколку дена, не би сакал да сум на нивно место.


1 коментар:

barb michelen рече...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is