четврток, мај 17, 2007

Буки добро штанца во последно време

Два одлични поста на Букарски , не ве оставаат рамнодушен

Кафка против Вертер

Курвини синови

Ми се допадна и третиот ,,лажниот бунт на малиот Бернард Маркс,, но само во некои сегменти, без субјективните напади ( кон Вуната ) зошто се уште не се знае оддекот на оша што го работат иако и јас сум скептик.Треба да се дозволи на младешката енергија да покаже што и дали нешто знае и умее.

Нема коментари: